Nyheter - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Nyheter

Norhus, mer enn ferdighus - Norhus har gjennom en årrekke vært kjent for leveranser av eneboliger, rekkehus og hytter på Sunnmøre. For dem har det vært strategisk viktig å satse på bredde i både tilbud og kompetanse. Denne kompetansen kan også du benytte deg av, enten du vil realisere en arkitekttegnet bolig eller ha en partner å spille ball med underveis.
GAIA – en bolig for fremtiden - Hva skiller en bolig fra et hjem? Først og fremst menneskene som bor der, med sine vaner og uvaner, ulike stiler og hverdagsrytme. Et godt hjem gir deg den velkjente hjemmefølelsen. Og rammene rundt er kvalitet og vellykket design.
Drømmebolig til fingerspissene - Var det mulig å få drømmeboligen uten å måtte flytte så altfor langt? Å se muligheter handler vel så mye om hvem du har på laget som hvilke utfordringer du møter. Camilla og Stig Ove valgte Norhus. Det skulle vise seg å bli mer enn de hadde forventet.
Boligbygger for fremtiden - Det er spennende å bygge nytt hus. Man drømmer, tenker, diskuterer og tegner. Det er mange ting å tenke på og for de fleste er husdrømmen en investering for livet. Derfor er det viktig å reise mot drømmen med noen som har vært der mange ganger før.
Bygger tillit - Det er spennende å bygge nytt hus. Man drømmer, tenker, diskuterer og tegner. Det er mange ting å tenke på og for de fleste er husdrømmen en investering for livet. Derfor er det viktig å reise mot drømmen med noen som har vært der mange ganger før.
Draumen om ny bustad - Har du ein draum om å flytte inn i ein splitter ny bustad? Teikna og tilpassa etter eigne ynskjer og behov? Det finst som kjent mange veiar til Rom. Men vel du rett samarbeidspartnar blir både turen og målet ein positiv opplevelse for livet.
Herskapelige Villa Welhaven - En solfylt septemberdag var Bymagasinet på besøk hos Ragna Helen og Andreas i deres nye bolig i Sykkylven. Eneboligen er med sine 250 kvadratmeter både romslig og herskapelig, med 4 soverom, loftstue, 2 bad, stue, kjøkken og hagestue. Selve byggeprosessen startet i oktober, men allerede i juli kunne de flytte inn og starte det spennende eventyret med å skape bygget om til et hjem som er bare deres.
Du har drømmen – vi har hytta - Som følge av økt interesse for hytter og fritidsboliger, har vi valgt å utvide tilbudet av hyttemodeller. Som vanlig kan alle modeller tilpasses dine behov og ønsker.

til toppen