Du har drømmen - vi har hytta - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Du har drømmen – vi har hytta

Som følge av økt interesse for hytter og fritidsboliger, har vi valgt å utvide tilbudet av hyttemodeller. Som vanlig kan alle modeller tilpasses dine behov og ønsker.

Kjenn på følelsen av å være et sted der tiden går saktere, støyen er Iavere og meningen med dagen er å puste med magen, senke skuldrene og sanke gode minner.

Slike steder har vi i Norhus levert i en årrekke – og det skal vi fortsette med.

I tråd med at stadig flere velger å feriere i Norge fremfor det store utland, har etterspørselen etter et hjem utenfor hjemmet økt. Derfor var det helt på sin plass å utvide det opprinnelige hyttetilbudet med noen helt nye modeller.

Blant hyttemodellene finner du både moderne og tradisjonelle hytter, i alle størrelser og for alle typer tomter.

Vi er opptatt av at du skal få akkurat den hytta du drømmer om. Derfor kan alle våre modeller tilpasses din tomt og dine ønsker.

(artikkel fortsetter under bilder)

Vi vet at det enkleste valget i en hyttebyggingsprosess er det aller første; valget om å bygge hytta. Deretter kommer de tøffe valgene som perler på en snor og mange kan bli overveldet – akkurat som i en husbyggingsprosess. Det å justere en eksisterende tegning oppleves derfor ofte enklere enn å måtte tegne hytta eller boligen selv.

Våre hytter er tegnet av dyktige arkitekter med lang erfaring fra faget når det gjelder praktiske funksjoner og løsninger som fungerer uansett om hytta blir et sted å trekke seg tilbake til, eller å invitere til. Selvsagt står også estetikken høyt og i hytteutvalget vil du finne modeller som smakfullt glir inn i omgivelsene, enten omgivelsene består av spisse fjelltopper, skog eller skjærgård.

Man skal ikke ta lett på valget om å bygge hytte. Det krever både tid, penger og engasjement. Men du vil sitte igjen med et helt spesielt sted som vil gi deg og familien mye glede – kanskje i generasjoner fremover.

Uansett om du allerede har bestemt deg for å bygge hytte eller om du ennå er i vurderingsfasen, vil vi gjerne møte deg for en uforpliktende prat.

Mange av våre nye hytter er et resultat av samarbeidet med Flexibo, en del av Vårdal Arkitekter. Vårdal Arkitekter skapte også Uni+ for Norhus, boliger som fikk mye oppmerksomhet når de ble lansert.

til toppen