Prosjektboliger - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Prosjektboliger

Dette er en side som i hovedsak er rettet mot utbyggere og storkunder til bruk på prosjekter av ulik størrelse.

Boda har lang erfaring med bygging av prosjekter og våre eiere og samarbeidspartnere har vært sentral i dette markedet etter å ha bygget flere tusen prosjektboliger over en periode på 30 år. Vi har enkelte steder i landet hatt store og små prosjekter, der design og gjennomprøvde løsninger har gitt kostnadseffektive boliger med stor konkurranseevne.

Vi viser på disse sidene ett lite utvalg av prosjektboliger, som er gjennomført. Dette er et utvalg av boliger, som våre kunder har funnet svært funksjonelle og tilfredsstiller de fleste behov.

Vårt rikholdige arkiv består av gjennomprøvde to-mannsboliger, flermannsboliger, rekkehus og mindre blokker.

Sammen med våre forhandlere, er vi ett nødvendig støtteapparat for at ethvert prosjekt skal bli vellykket. Myndighetenes krav til vår bransje blir stadig skjerpet. Det samme gjelder forventningene fra våre kunder. Vi må til enhvertid kunne levere bedre enn minstekravet i plan- og bygningsloven og våre ambisjoner er høye.

Boda Designboliger er integrert medlem av Mestergruppen og dette sikrer at vi har de beste betingelser for å levere konkurransedyktige prosjekter til de som ønsker å benytte oss som utvikler og samarbeidspartner for sitt prosjekt.

Dagens boligmarked stiller også større krav til Godt Design og trendene endres. Derfor har vi i samarbeid med arkitektkontorene, Vårdal Arkitekter as og ProEss as, utviklet unike modeller som i flere år har vært trendsettere i markedet. Nå er vi bedre rustet enn noen gang til å møte fremtidens krav fra våre kunder, enten dette er utbyggere, kommuner, storkunder eller rett og slett egenregiprosjekter fra våre egne forhandlere.

Soverom
Bruksareal

til toppen