Urban 4-1

Urban

Urban 4-1

Firemannsbolig

Vi i Norhus er opptatt av å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre boliger blir så ”kortreiste” som mulig, noe som gjenspeiles i vår leveransebeskrivelse. 

Leveransebeskrivelse for Norhus Prosjektboliger 

Innvendige overflater   

Dører:   
I prosjektboliger leveres innerdøren ”Sletten” fra Bygg 1. 

Vinduer:  
Til våre prosjektboliger leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Bauge Trevare. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.  

Vegger/himling:  
Til prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvitmalt 3-bords faspanel på veggene alle tørre rom. Andre typer panelplater kan leveres hvitmalte som tilvalg.  

Gulv:  
Gulv inngår ikke i Norhus sin standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske. 

Listverk:  
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundetTaklist leveres i utførelsen 21x45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.  

Trapp:  
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. prosjektboliger leveres det trapp i lakkert furu som standard. 

Kjøkken/Bad/Vaskerom 

Kjøkken:   
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.  

Bad:   
På bad leveres slett, hvit baderomspanel som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres. 

Bod/vaskerom:  
I prosjektboliger leveres bod/vaskerom med hvitmalt 3-bords faspanel. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.  

Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming  

Elektrisitet:  
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. 

Telefon/tv/bredbånd:  
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling. 

Ventilasjon:  
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.  

Oppvarming:  
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.  

Denne oversikten er basert på utdrag av Norhus sin standardleveranse. 

Meld interesse
Dette feltet er påkrevd
Skriv inn ønsket byggekommune
    sss sss sss