Synkron 4-2 - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Kategori:

Beskrivelse

Synkron 4-2

Det er viktig for oss å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre boliger blir så ”kortreiste” som mulig, noe som gjenspeiles i vår leveransebeskrivelse.

Leveransebeskrivelse for Boda Prosjektboliger

Innvendige overflater
Dører I prosjektboliger leveres innerdøren ”Sletten” fra Bygg 1.

Vinduer
Til våre prosjektboliger leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Bauge Trevare. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger/himling
Til prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvitmalt 3-bords faspanel på veggene i alle tørre rom. Andre typer panelplater kan leveres hvitmalte som tilvalg.

Gulv
Gulv inngår ikke i Boda sin standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Taklist leveres i utførelsen 21×45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapp
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I prosjektboliger leveres det trapp i lakkert furu som standard.

Kjøkken/Bad/Vaskerom

Kjøkken
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad
På bad leveres slett, hvit baderomspanel som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod/vaskerom
I prosjektboliger leveres bod/vaskerom med hvitmalt 3-bords faspanel. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming

Elektrisitet
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 – 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon/tv/bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Boda sin leveransebeskrivelse.

Denne oversikten er basert på utdrag av Boda sin standardleveranse.

  • Bruksareal:1208m2
  • Soverom:2
  • Garasje:Ja
  • Tomannsbolig:Ja
  • Utleiedel:Nei
  • Vinterhage:Nei
  • Tomt:Skrå
  • Grunnflate:1208m2
  • Bad:1
  • Lengde x bredde:17.4m x 10.5m

Tilleggsinformasjon

Bruksareal

>350 м²

Soverom

2

til toppen