Personvernerklæring

Personvernerklæring

I Norhus er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Vår personvernerklæring redegjør for hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger om besøkende.

Personopplysninger er informasjon som kan identifisere deg som enkeltperson. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven.

Webanalyse

På norhuskjeden.no benyttes Google Analytics for å lagre anonymisert besøksstatistikk. Eksempler på data som lagres i besøksstatistikken er:

  • Operativsystem- og nettleserstatistikk. 
  • Hvilken nettadresse du kommer til norhuskjeden.no fra. 
  • Hvilke sider på norhuskjeden.no du klikker deg inn på. 

Vi har ikke mulighet til å knytte disse dataene opp mot deg som person.

Søk

Det lagres på nåværende tidspunkt ikke noen søkehistorikk på norhuskjeden.no

Skjemaer

Ved henvendelse til oss via skjemaer, for eksempel bestilling av huskatalog, blir data fra disse skjemaene lagret på vår server, samt også data i vårt CRM system. Vi gjør også oppslag i 1881 for å hente personalia når bruker fyller ut telefonnummer i skjemaet. Vi henter ikke mer data enn det som presenteres til brukerne i skjemaene.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som kan lagres på din maskin når du besøker en nettside. Data fra disse kan hentes frem av nettsider som kjenner cookiens unike ID. Vårt nettsted benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med en nettside, legges i din nettlesers internminne.

Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler for å samle statistikk i aggregert form i analyseverktøy som Google Analytics. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler. Samtykke til bruk av informasjonskapsler anses å ha blitt gitt hvis nettleseren er innstilt til å godta bruk. Dette gjelder også hvis godkjenning er forhåndsinnstilt for nettleseren. Du kan imidlertid fjerne og/eller kontrollere informasjonskapsler ved å bruke nettleseren. Ved å bruke innstillingene i nettleseren kan du for eksempel fjerne alle informasjonskapsler eller velge å motta en melding hver gang en ny informasjonskapsel blir sendt til enheten.

Du kan når som helst stenge av for informasjonskapsler ved å velge dette i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at det finnes verktøy som kan kartlegge og/eller gi deg oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes på sidene du besøker. For å lese mer om informasjonskapsler og om hvordan du sletter dem, se 

https://nettvett.no/slik-admin...

Vær oppmerksom på at det å begrense informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet. Mange interaktive funksjoner som tilbys av nettstedet, avhenger av informasjonskapsler.

Facebook

Vi benytter Facebook Business Manager, hvor vi lager annonser mot ulike målgrupper. Dette kombinerer vi med bruk av Facebook sporings-pixel (script) på nettstedet vårt, så vi kan spore når en ønsket handling fra en Facebook-annonse inntreffer på nettstedet. I tillegg gjør Facebook-pixler at vi kan annonsere i Facebook mot de som besøker nettstedet (såkalt re-targeting).

Vi vil alltid forholde oss til Facebooks til enhver tid gjeldende reglement, som er i henhold til EU’s nyeste personvernforordning GDPR.

Google Analytics og Google Tag Manager

Vi bruker Google Analytics for å analysere data fra trafikken på vårt nettsted, som f. eks. antall brukere som besøker våre ulike sider, hvor de kommer fra, hvor lenge de er inne på siden og om de klikker på noen linker. Det lagres ingen persondata i systemet, og det kreves epostadresse og øvrige personopplysninger for å få tilgang.

Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere I Europa, nærmere bestemt ved Datasentre i Irland, Finland, Nederland og Belgia.

Google Tag Manager er et verktøy vi bruker for å sette opp ulike former for sporing knyttet til Google Analytics og implementering av tredjeparts-script på et nettsted for å måle trafikk. Det lagres ingen persondata i systemet. Epostadresse og øvrige personopplysninger kreves for å få tilgang til systemet.

Generelt om sikkerhet og personvern hos Google her