Om Norhus

Velkommen til Norhus

Husleverandøren Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. I dag består Norhus-nettverket av 18 salgskontorer landet rundt, samt to regionskontorer i henholdsvis Øst og Vest. 

Vår huskolleksjon består av 35 arkitekttegnede eneboliger innenfor de fire signaturene Klassisk, Continental, Trend og Uni. Med de fire seriene tilbyr vi hus i ulike stilarter og med forskjellige designmessig uttrykk. 

Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan kundetilpasses av vårt arkitektkontor på Hovedkontoret. På denne måten leverer Norhus drømmeboliger i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten –  i tråd med god, norsk byggeskikk. 

I tillegg til eneboliger bygger vi flermannsboliger, og dette er et voksende marked for Norhus. Vi ser at boligmarkedet etterspør stadig flere leiligheter og flermannsboliger – nettopp derfor er dette et satsningsområde for oss.

Det viktigste for Norhus er fornøyde kunder. Derfor setter vi kvalitet, energiøkonomi, konkurranseevne og personlig kundeservice høyest.

Velkommen til Norhus for et trygt og godt boligkjøp!

Hovedkontor

Kontaktperson: Einar Holsvik

einar.holsvik@norhusnorge.no

Tlf: 992 57 711

Våre leverandører

For å levere høy kvalitet tvers igjennom i en bolig må vi ha tilgang til de beste varene fra de beste leverandørene.

Her finner du oss

Loading map...