Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Moderne enebolig Vista på nydelig sydvendt tomt

Porsevegen, 6153 Ørsta

Pris
5 350 000 kr
Omkostninger
1 590 000 kr
Totalpris
6 940 000 kr
Primærrom
175 m²
Bruksareal
181 m²
Soverom
5
Grunnflate
 m²
Ant etasjer
0
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
 - 

Fremdrift

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Balansert ventilasjon
  • Turterreng

Sentral tomt på Vallabøen, gangavstand til barnehage.
Kort veg til Vikemarka skule og dagligvarebutikk.
Egen parkering med god plass til 2 biler.

NB: Har du lyst å bygge en annen type bolig her så ta kontakt!

Moderne enebolig Vista over to plan med store vindusflater og romslig stue i øverste etasje.
Det er lagt opp til mulighet for hele 5 soverom. Tegninger her viser 4 soverom, men vi har flere varianter så ta kontakt for informasjon. Tv-stue nede samt stor åpen stue kjøkken løsning oppe. Overbygd terrasse med utgang fra stue/kjøkken.
Samt overbygd terrasse på bakkeplan med utgang fra tv stue.
Det kan også bygges til større terrasse og evt. takterrasse om ønskelig. Ta kontakt for mer informasjon.

Siden dette er et nybygg står du som kunde fritt til å sette ditt personlige preg på boligen og tilpasse den etter dine ønsker og behov.

VI HAR OGSÅ ANDRE HUSMODELLER SOM VIL PASSE FINT PÅ DENNE TOMTEN.

Norhus – kortreiste boliger av høy kvalitet - Kortfattet leveransebeskrivelse

Norhus er opptatt av å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre høye kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre hus blir så ”kortreiste” som mulig. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse

-HTH kjøkken, bad og garderober etter innredningspakke kr. 100.000,- inkl. mva. 
-Hvitmalt trapp med eiketrinn og stålspiler
-Varmekabler alle våtrom
-Vegghengte toalett
-Balansert ventilasjon
-Tilrettelagt for bredbånd
-Grunnet kledning i valgfri farge

Tomtepris alene er kr. 1.590.000,-
Totalprisen i annonsen er inkl. tomtepris.

Huset leveres i henhold til Norhus sin generelle leveransebeskrivelse av 15.02.21, Ta kontakt for å få denne.
Generell beskrivelse ellers er satt opp under:
Innvendige overflater
Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører fra Bygg1, den eksklusive døren ”Stil 1”. Karm og utforinger leveres også hvitmalt.

Vinduer
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt innvendig og utvendig. Utforinger leveres i hvitmalt furu. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger/himling
Ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv
Parkett er ikke inkl. men kan legges til etter nærmere avtale om type og pris.

Listverk
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapp
Vi leverer kvalitetstrapper fra Stryntrappa til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres fabrikkmalt trapp i hvit med laminerte eiketrinn.
Kjøkken/Bad/Vaskerom
Kjøkken
HTH leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Sum etter avtalt innredningspakke kr. 100.000,- inkl. mva.

Bad
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod/vaskerom
Bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.
Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming
Elektrisitet:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon/tv/bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.

Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.

til toppen