Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

ØVREVEGEN. 2 SELDE. Snart klar for innflytting. Sentrale, funkis tomannsbustadar med flott utsikt. 3sov (4). Carport.

Timberstigen, 6823 Sandane

Pris
4 190 000 kr

Totalpris

4 190 000 kr

Boligtype

Tomannsbolig

Soverom

3

Størrelse

117

Antall etasjer

2

Eieform

Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Utsikt
  • Sentralt
  • Balansert ventilasjon

Bustadane som vert bygde i Timberstigen får ei svært flott plassering i eit solrikt område. Tomtene ligg i eit etablert nabolag nokre hundre meter frå sentrum. Bustadane er sørvestvende og har gode planløysingar. Det vert også opparbeida ein leikeplass med leikeapparat.

Adkomst til bustadane er frå Øvrevegen, og tilkomstvegen vil gå på bakside av bustadane direkte frå Timberstigen.

Sjølve bustadane er prosjekterte med tanke på store vindusflater mot fjorden. Balkongar er adskilte slik det vert individuelle uterom, og private uteplassar. Kvar av bustadane har 3 soverom, og moglegheit for eit fjerde soverom for dei som ynskjer dette.

GJENNOMGÅANDE HØG STANDARD
Kvitmåla trapp m/eiketrinn frå Stryntrappa
Balansert ventilasjon
Massive innerdører
Store vindauge
Kjøkkeninnreiing frå HTH

Vi har tilsvarande bustadar under oppføring i både Ørsta, Volda og fosnavågen. Desse kan vi gjerne vise fram for dei som ynskjer dette.

For planløysing av dei ulike bustadane, sjå inn på kvar enkelt enheit.

Norhus Ørsta har over 20 års fartstid som boligbyggar, og er ein av dei største og mest solide boligaktørane på Sunnmøre. Vi har avdelingar i Ålesund og Ørsta, og byggeaktivitet i Ulstenvik, Fosnavåg, Sandane og Stryn. Du som kunde kan være trygg på å handle med en husleverandør som også er tilstades i åra som kjem.

Leilegheitene er i utgangspunktet levert klar for eigeninnsats. Det vil sei at Norhus setter opp leilegheitene, men overlet overflater på golv og veggar slik at kjøpar kan gjer dette arbeidet sjølv for å sette sitt personlige preg på bustaden. For dei som ynskjer nøkkelferdige leilegheiter, så er prisar på dette opplyst i prospektet.

til toppen