Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

1 LEDIG! Remøya - Funkis tomannsbustad med 3sov. carport. Sørvendt med fantastisk utsikt.

Sævik 4, 6094 Leinøy

Pris
3 990 000 kr

Totalpris

 kr

Boligtype

Leilighet

Soverom

Størrelse

Antall etasjer

0

Eieform

Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Utsikt
  • Garasje/P-plass
  • Balansert ventilasjon
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng

Velkommen til ein ny type bustad, sterkt prega av funkisstilen. Det er innteikna funksjonelle løysingar, utprega bruk av vindauge og spanande materialbruk! Arkitektane har teke utgangspunkt i å skape individuelle bumiljø for kvar leilegheit, og har brukt den flotte plasseringa for det den er verd! Begge leilegheitene får carport, med kort avstand til inngongsdører. Det er romslege ute plassar, med solrike forhold. Leilegheitene har gode løysingar, og kjem med både 3 og 4 soverom.

GJENNOMGÅANDE HØG STANDARD
Kvitmåla trapp m/eiketrinn frå Stryntrappa
Balansert ventilasjon
Massive innerdører
Store vindauge
Kjøkkeninnreiing frå HTH

Bustadane ligg flott til i øverste rekke på byggefeltet, med gode solforhold. Det vert gode uteplassar også på baksida av bustaden.

Norhus Ørsta har over 20 års fartstid som boligbyggar, og er ei av dei største og mest solide boligaktørane på Sunnmøre. Vi har avdelingar i Ålesund og Ørsta, og byggeaktivitet i Ulstenvik, Fosnavåg, Sandane og Stryn. Du som kunde kan være trygg på å handle med en husleverandør som også er tilstades i åra som kjem.

Leilegheitene er i utgangspunktet levert klar for eigeninnsats. Det vil sei at Norhus setter opp leilegheitene, men overlet overflater på golv og veggar slik at kjøpar kan gjer dette arbeidet sjølv for å sette sitt personlige preg på bustaden. For dei som ynskjer nøkkelferdige leilegheiter, så er prisar på dette opplyst i prospektet.

til toppen