Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Kun 1 ledig! Indrebøen - Funkisinspirert tomannsbustad, 3/4 sov, garasje

Strynevegen, 6783, 6783 Stryn

Pris
4 090 000 kr

Totalpris

4 090 000 kr

Boligtype

Tomannsbolig

Soverom

3

Størrelse

116

Antall etasjer

2

Eieform

Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Balansert ventilasjon

Frå inngangspartiet på nordsida av bustaden kjem du inn i eit lite vindfang der det er plass til å henge fra seg jakker og settje frå seg sko. Deretter går det ein gang med soverom på den eine sida og bad og bod på den andre sida. I enden av gangen kjem ein inn i ei ope stove/kjøkkenløysing. Frå stova fører ei balkongdør ut på ein terrasse frå 2.etasje og ut på bakkeplan frå 1. etasje.

Bustadane får ei god plassering med kort veg til barnehage, skule og Stryn sentrum.

GJENNOMGÅANDE HØG STANDARD
Balansert ventilasjon
Massive innerdører
Kvitmalt trapp med eiketrinn
Store vindauge
Kjøkkeninnreiing frå HTH eller Sigdal

Norhus Ørsta har over 20 års fartstid som boligbyggar, og er ei av dei største og mest solide boligaktørane på Sunnmøre. Vi har avdelingar i Ålesund og Ørsta, og byggeaktivitet i Ulstenvik, Fosnavåg, Sandane og Stryn. Du som kunde kan være trygg på å handle med en husleverandør som også er tilstades i åra som kjem.

Leilegheitene er i utgangspunktet levert klar for eigeninnsats. Det vil sei at Norhus setter opp leilegheitene, men overlet overflater på golv og veggar slik at kjøpar kan gjer dette arbeidet sjølv for å sette sitt personlige preg på bustaden. For dei som ynskjer nøkkelferdige leilegheiter, så er prisar på dette opplyst i prospektet.

til toppen