Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Volda, Kapteinsvegen - funkis enebolig med fantastisk utsikt

Kapteinsvegen 2, 6102 Volda

Pris
7 940 000 kr
Omkostninger
52 500 kr
Totalpris
7 992 500 kr
Primærrom
161 m²
Bruksareal
173 m²
Soverom
4
Grunnflate
 m²
Ant etasjer
0
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
 - 

Fremdrift

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Parkett
  • Balansert ventilasjon
  • Bredbåndstilknytning
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng

Boligen får ei veldig god plassering i starten av Kapteinsvegen med kort vei til skole og barnehage.

Beskrivelse
Pris beskrevet i dette prospektet er bolig planlagt med kledning. Plater til puss kan leveres som tillegg i pris. 
Inngang på hovedplan direkte fra carport, eller egen inngang på vestsiden av huset.

Grunnarbeid og betongarbeid kommer i tillegg. 
Ta kontakt for mer informasjon om dette. 

Norhus er opptatt av å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre høye kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre hus blir så ”kortreiste” som mulig. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse


Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører fra Bygg1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. I Uni-serien leveres den eksklusive døren ”Stil 1”.


Vinduer

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt innvendig og utvendig. Utforinger leveres i hvitmalt furu. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.


Vegger/himling

Ubehandlede gipsplater som standard overflate i tak og vegger i alle boligrom.


Parkett

Type laminat Mammut, 4728 Mountain Oak Beige lagt i alle tørre rom. Dimensjon 12 x 188 x 1845.

Listverk

Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.


Trapp

Vi leverer kvalitetstrapper fra Stryntrappa til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.


Kjøkken/Bad/Vaskerom


Kjøkken

HTH leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det følger med kr. 100.000,- for innredningspakke fra HTH.


Bad

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.


Bod/vaskerom

Det leveres bad/bod med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming


Elektrisitet:

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.


Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.


Oppvarming

Det følger med ildsted ferdig montert klart til fyring. Dette er type Sirius 1 fra Schiedel Norge, evt. annen lignende type etter samme kvalitet. Det leveres også varmekabler i alle våtrom. Oppvarming ellers i boligen inngår ikke i Norhus sin generelle leveranse.


For komplett leveranse, se gjeldende leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger. Denne oversikten er basert på utdrag av Norhus sin standardleveranse.

Pris for tomten er inklusiv i den oppgitte totalpris.

Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.

Dokumentavgift ved tinglysing av dokument som overfører grunnbokshjemmel til fast eiendom. Avgiften er 2,5 prosent av eiendommen sin markedsverdi.

til toppen