Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Moderne flott enebolig "Frøya" på sydvestvendt tomt i Volda

Vidjevegen, 6104 Volda

Pris
5 184 396 kr

Totalpris

 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

Størrelse

Antall etasjer

2

Eieform

Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Balansert ventilasjon
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng

Frøya er en spennende bolig med mange muligheter og inntil fire soverom. Kjøkkenet har spiseplass og skråhimling med takvinduer som gir ekstra mye lys og større romfølelse. Allrommet binder stuen og kjøkkenet sammen. Både stuen og allrommet har utgang til en lun uteplass. Foreldrene har fått sin egen sove- og baderomsavdeling i denne etasjen. I tillegg rommer hovedplanet et vaskerom og et ekstra bad. Loftsplanet har to/tre soverom, hvorav ett har utgang til balkong. Mellom soverommene er det et stort bad. Har du behov for hjemmekontor, får du det i Frøya. Loftstuen innredes etter familiens behov – bare fantasien setter grenser.

Prisforklaring:
Pris bolig før grunn og betongarbeid kr. 5.184.396,-
Pris tomt med omkostninger kr. 1.742.500,-
Ta kontakt for prospekt som forteller mer om komplett pris.

Adkomst:
Fra Volda sentrum er det knapt 5 minutter i bil. Kjør fra Sjøgata (E39) via Elvegate og Vikebygdvegen. 

Regulering:
Enebolig med utnyttelsgrad opptil 30% BYA.
Det skal være 2 oppstillingsplasser til bil på tomten.

Garasje kan plasseres nærmere enn vanlige byggelinjer.
Garasjen kan være inntil 50 kvm stor.

Norhus er opptatt av å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre høye kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre hus blir så ”kortreiste” som mulig. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse.

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører fra Bygg1, type Stil1. Karm og MDF-utforinger leveres i hvitmalt furu.

Vinduer
I samtlige husserier leveres 3-lags energieffektive vinduer. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt furu. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger/himling
Gips i himlinger og på veggene i alle tørre rom klart til sparkling, puss og maling. Panelplater kan leveres (hvitmalte) som tilvalg med tillegg i pris.

Gulv
Gulv inngår ikke i Norhus sin standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske som tillegg i pris, eller som egeninnsats.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Taklist levers i utførelsen 21 x45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapp
Trapperingen og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken
HTH leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdi kjøkken kr. 100.000, - inkl. mva. Kjøkken kan evt. trekkes ut med kr. 70.000, - inkl. mva.

Bad
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod/vaskerom
Vaskerom leveres med hvit, slett baderomspanel. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.
Bod leveres med ubehandlet gips på vegger og i himling.

Elektrisitet:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon/tv/bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.

For komplett leveranse, se gjeldende leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger. Denne oversikten er basert på utdrag av Norhus sin standardleveranse.


Endringer
Huset kan tegnes om innvendig og utvendig alt ettersom kundeønsker, dette gjøres på timebasis og endringer prises før kontrakt.

til toppen