Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Klassisk enebolig på endetomt i Sundgotmarka

Joelvråsa, 6065 Ulsteinvik

Pris
5 890 000 kr
Omkostninger
19 000 kr
Totalpris
5 909 000 kr
Primærrom
180 m²
Bruksareal
200 m²
Soverom
4
Grunnflate
 m²
Ant etasjer
2
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
 - 

Fremdrift

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Ingen gjenboere
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Utsikt
  • Turterreng
Sydvendt i enden av veien. Tomten har en flott beliggenhet på området og har meget god utsikt mot syd-vest med sjøen og fjell. Tomten ligger i ytterkanten av dette feltet, høyt og luftig. Foran denne tomten vil det ikke komme andre hus. Tomten ligger i 2 minutters gangavstand til barnehage og 10 min gange til skolen. Det er ca. 5 min i bil til Ulsteinvik sentrum og til Ørsta er det kun 30 minutter via eiksundsambandet.

ADKOMST
Tomten ligger 5 min kjøring fra Ulsteinvik, det er ca. 4 km. Når du kommer fra Ørsta (Eiksundsambandet) eller fra Ulsteinvik tar du av fra rv.61 og inn på Fylkesvei 26. Når du kommer over på Dimnaøya vil du passere SPAR Straumane og Hasund skole. Dette er i gangavastand fra tomten. Kjør videre til venstre i første kryss og ta deretter andre til høyre. Du passerer Sundgotmarka barnehage for så å ta 3'dje veien til høyre. Tomten ligger i enden av veien, på oppsiden.
Beskrivelse (NB: Du kan endre husmodell om ønskelig!)

HARDANGER 

Når man går inn i denne boligen møtes man av en stor og romslig hall der det er gode muligheter for oppbevaring, med kott under trappen

Videre er stue og kjøkken en L-form, dette gir mange ulike muligheter med tanke på møblering. Med en peis som midtpunkt kan man virkelig skape en ro i rommet, enten man samles i sofaen til kaffi eller rundt spisebordet til en god middag.

De 4 soverommene er samlet i 2.etg, sammen med bad og loftstue.

Fasaden er tidløs og klassisk, det er en populær bolig som mange faller for.

NB: Huset kan tegnes om og tilpasses dine ønsker og tomten slik du ønsker det løst. Ta kontakt for mer informasjon om dette. 

Norhus – kortreiste boliger av høy kvalitet

Norhus er opptatt av å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre høye kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre hus blir så ”kortreiste” som mulig. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse


Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører fra Bygg1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. I klassisk-serien leveres den eksklusive døren ”Stil 1”.


Vinduer

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt innvendig og utvendig. Utforinger leveres i hvitmalt furu. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.


Vegger/himling

Ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.


Gulv

Parkett er ikke inkl. men kan legges til etter nærmere avtale om type og pris.


Listverk

Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.


Trapp

Vi leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres fabrikkmalt trapp i hvit med laminerte eiketrinn.


Kjøkken/Bad/Vaskerom


Kjøkken

HTH/Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Kjøkken blir levert etter verdikort kr. 100.000,- inkl. mva.


Bad

På bad leveres det klart til flislegging. Flis velges selv og legges til i pris.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.
Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger, vegghengte toaletter og baderomsinnredning med speil leveres.


Bod/vaskerom

Vegger vaskerom er det baderomsplater type Fibo-Trespo Legato 110 S White.
Som tilvalg kan andre baderomspanel eller flis velges. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger.
Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming


Elektrisitet:

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.


Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.


Oppvarming

Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.


For komplett leveranse, se gjeldende leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger. Denne oversikten er basert på utdrag av Norhus sin standardleveranse.
Betongarbeid er inkl. i prisen.

Grunnarbeid kommer i tillegg.
Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.
Ta kontakt for prospekt på denne boligen.
Tomten er inkl. i prisen.
Tomten er ca. 1125 kvm stor.

til toppen