Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Eneboligtomt - Sundgotmarka

Sundgotmarka, 6065 Ulsteinvik

Pris
760 000 kr
Omkostninger
19 000 kr
Totalpris
779 000 kr
Tomteareal
1126 m² (eiet)

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Ingen gjenboere
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Turterreng

Adkomst

Tomten ligger 5 min kjøring fra Ulsteinvik, det er ca. 4 km. Når du kommer fra Ørsta (Eiksundsambandet) eller fra Ulsteinvik tar du av fra rv.61 og inn på Fylkesvei 26. Når du kommer over på Dimnaøya vil du passere SPAR Straumane og Hasund skole. Dette er i gangavastand fra tomten. Kjør videre til venstre i første kryss og ta deretter andre til høyre. Du passerer Sundgotmarka barnehage for så å ta 3'dje veien til høyre. Tomten ligger i enden av veien, på oppsiden.

Beliggenhet

Sydvendt i enden av veien. Tomten har en flott beliggenhet på området og har meget god utsikt mot syd-vest med sjøen og fjell. Tomten ligger i ytterkanten av dette feltet, høyt og luftig. Foran denne tomten vil det ikke komme andre hus. Tomten ligger i 2 minutters gangavstand til barnehage og 10 min gange til skolen. Det er ca. 5 min i bil til Ulsteinvik sentrum og til Ørsta er det kun 30 minutter via eiksundsambandet.

Beskaffenhet

Tomt gnr.29 - bnr.219 er en jord/fjelltomt og er noe skrå slik at den bør bebygges med sokkeletasje, men den kan også bebygges med plate på mark på det øvre plan og garasje på det nedre plan hvor flatt tak på garasjen kan benyttes til terrasse. Stor tomt på hele 1126 kvm gir veldig god plass til bolig og garasje. Dette er en hjørnetomt med LNF område i både Nord og Østlig retning. Her er det meget gode solforhold samt at den ligger lunt til for nordavind. 
Vi har fått en tillatelse til å bygge to-mannsbolig på tomten, men har ventet med denne foreløpig.
En enebolig får vi til, jobben med ny søknad tar vi evt. på vegne av dere. 
Vann & avløp er kommunalt og ligger til tomtegrensen, samt fiber for internett.

Tomten har byggeplikt med Norhuskjeden
Se våre flotte hus på www.norhuskjeden.no

Hvis dere ikke finner det rette huset fra i vår katalog så er vi behjelpelig med å tegne deres drømmebolig.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 29
Bruksnr: 219
Kommunenr: 1516

til toppen