Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Enebolig Hermès på Tørla, Inste Hankane

6020 Ålesund

Pris
5 460 000 kr

Totalpris

 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

Størrelse

Antall etasjer

2

Eieform

Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Turterreng

Hermès tar utsikten og omgivelsene inn.

Vinduene på stue og kjøkken strekker seg fra gulv til tak. I denne boligen kan du enkelt nyte utsikt og omgivelser hver dag. Huset har fire soverom, tre bad, vaskerom, kontor, TV-stue, og stor stue og kjøkken i ett. Hermès er en stilren bolig med moderne løsninger.

Ta Kontakt for prospekt med nøkkelferdig pris og for tilpassing etter dine ønsker.

NB: Det kan også bygges andre boliger etter fritt ønske, gitt at den planlegges innenfor gjeldende reguleringsplan. 

Attraktiv boligtomt med flott beliggenhet og nydelige utsiktsforhold mot fjord og fjell på Inste Hankane på Tørla i Ålesund kommune. Har asfaltert vei til tomten. Tomta ligger i område regulert til eneboligbebyggelse med en tillat utnyttelse av tomtas areal på 20 % BYA.

Andkomst fra Moa: Følg E39 mot Sula. Når du kommer til vegsund følger du skilt til Tørla. Deretter tar du til høyre i toppen av bakken og følger du vegen, over brua og fortsetter ut på Tørla. Når du kommer til et kryss hvor det er skiltet Hankane og Tørla, følger du venstre mot Hankane. Følg vegen et par hundre meter og du får en avkjøring til venstre ved et stort postkassestativ. Ta av her og følg veien noen hundre meter. Du får da tomta på din venstre hånd.
Huset leveres i henhold til Norhus sin generelle leveransebeskrivelse av 15.02.21, Ta kontakt for å få denne.

Innvendige overflater
Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører - den eksklusive serien fra Bygg1, type Stil 1. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vinduer
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger/himling
Gips i himlinger og på veggene i alle tørre rom. Panelplater kan leveres (hvitmalte) som tilvalg.

Gulv
Gulv inngår ikke i Norhus sin standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.
3 stavs eike gulv kan legges til for kr. 134.000,- ferdig lagt i alle tørre rom hele boligen.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Taklist levers i utførelsen 21 x45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapp
Styntrappa og Trapperingen leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn

Kjøkken/Bad/Vaskerom
Kjøkken
HTH leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Kjøkkenverdi er kr. 100.000,- Ut over dette legger du selv til etter dine ønsker og behov.

Bad
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod/vaskerom
Bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming
Elektrisitet:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon/tv/bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.
Tomt er ikke inkl. i denne prisen.
Pris på denne tomten er kr.1.590.000,- pluss omkostninger.
Grunn og betong. vei vann og avløp - ikke inklusiv i prisGrunn og betongarbeid er ikke inkl. i prisen, ta kontakt for mer informasjon om dette.
Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.

til toppen