Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Sentral tomt på Vallabøen, Porsevegen tomt 2

6153 Ørsta

Pris
1 590 000 kr
Omkostninger
39 750 kr
Totalpris
1 629 750 kr
Tomteareal
624 m² (eiet)

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Bredbåndstilknytning
  • Ingen gjenboere
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Turterreng

Adkomst

Fra Ørsta rådhus er det 4 minutter i bil opp til tomten. Du kjører opp Vallageila og til høyre inn på Porsevegen.


Beliggenhet

Sentral tomt på Vallabøen, gangavstand til barnehage.
Kort veg til Vikemarka skule og dagligvarebutikk.
Egen parkering med god plass til 3 biler der 2 biler kan stå i carport.

NB: Ta kontakt for å høre om ditt favoritthus kan bygges her! 

Beskaffenhet

Dette er den østlige tomten, tomt 2. Det kan bygges fritt valg av enebolig fra Norhus for skrå tomt, såfremt boligen passer til tomten.
Ta kontakt for å høre om ditt favoritthus kan bygges her! 

OM NORHUS

Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger. 

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.

til toppen