Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

Lerstadbakken - Tomannsbolig 3 (4) sov, carport, beste plassering i Lerstadbakken byggefelt

Rosendalsvegen, 6014 Ålesund

Pris
5 790 000 kr

Totalpris

5 790 000 kr

Boligtype

Tomannsbolig

Soverom

4

Størrelse

113

Antall etasjer

0

Eieform

Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Peis/ildsted
  • Balkong/terrasse
  • Turterreng
Utbyggingen i Lerstadbakken fortsetter. Dette feltet, ligger i tilknytning til tidligere utbygging av Norhus. I sin helhet vil det bygges 24 boliger dette feltet.

Gjeldende bolig er merket H5 og har selve kremplasseringen på feltet, med lekeområdet vest for boligen. Fantastisk plassering.
Alle boliger ligger rolig og sentralt til med kort avstand til busstopp, butikk og flotte turstier. Meny på Lerstadtoppen er innen gangavstand, og det er planlagt en større Rema 1000 i retning Ratvika.

Med kveldsolen har du mulighet til å nyte lange hyggelige stunder på balkongen i godt lag, evt benytte deg av hagen og skape god stemning der.
Innvendig har leilighetene stort fokus på praktisk og funksjonell planløsning. I 2.etg er det åpent mellom kjøkken og stue, dette skaper et inkluderende miljø. Om man ønsker det kan leiligheten inneholde 4 soverom.

Boligene blir levert etter lavenergi-standarden med 20cm isolasjon i yttervegger, og 40cm i tak. Alle vinduer er oppgraderte med 3-lags superenergiglass. Det er også høyeffektiv balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Leilighetene er i utgangspunktet levert klar for egeninnsats. Det vil si at Norhus setter opp leilighetene, men overlater overflater på gulv og vegger slik at kjøper kan gjøre dette arbeidet selv for å sette sitt personlige preg på leiligheten.

til toppen