Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

SOLGT - Gjertneset Herøy - Moderne enebolig "Horisont" - ved sjø

Gjertnesvegen, 6092 Fosnavåg

Pris
6 071 814 kr
Omkostninger
1 312 000 kr
Totalpris
7 383 814 kr
Primærrom
212 m²
Bruksareal
312 m²
Soverom
5
Grunnflate
156 m²
Ant etasjer
0
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
 - 

Fremdrift

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Turterreng
Boligen får ei god plassering ved Gjertnesmarka, med kort veg til Bergsøy og Fosnavåg. Det er fin avstand til flere barnehagar samt Bergsøy skule, Ytre Herøy ungdumsskole og Herøy videregåande skole.
Pris beskrevet i dette prospektet er bolig planlagt med kledning og ikke plater til puss. Plater til puss kan leveres som tillegg i pris. 
Moderne enebolig på to plan. Stor hall/entre med enkel tilgang til bad og vaskerom. Egen inngang fra dobbel garasje til vaskerom. En liten "kjeller"stue og 2 romslige soverom samt en god bod.
2 etg. inneholder stor åpen stue kjøkken løsning, 2 boder og hovedsoverom med eget bad og gareroberom. En egen tv-stue samt to soverom til, evt. et som kontor. Sydvest vendt terasse som er godt overbygd for vær og vind.
Gjertneset ligger tett på Fosnavåg på Bergsøya.
Generell informasjon
Norhus – kortreiste boliger av høy kvalitet

Norhus er opptatt av å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre høye kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre hus blir så ”kortreiste” som mulig. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse


Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører fra Bygg1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. I Uni-serien leveres den eksklusive døren ”Stil 1”.


Vinduer

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt innvendig og utvendig. Utforinger leveres i hvitmalt furu. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.


Vegger/himling

I Uni-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.


Gulv (Tilleggspriser for dette)

Parkett type 1 stavs eik hvitlasert alle tørre rom.
Entre/Hall (10 kvm) flis type 30x60 cm flis type mørk eller lys betongutseende.


Listverk

Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.


Trapp

Vi leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Uni-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.


Kjøkken/Bad/Vaskerom


Kjøkken

HTH leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Kjøkken blir levert etter verdikort kr. 100.000,- inkl. mva.


Bad

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.


Bod/vaskerom

I Uni-serien leveres bad/bod med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming


Elektrisitet:

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.


Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.


Oppvarming

Oppvarming i våre boliger velges av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.


For komplett leveranse, se gjeldende leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger. Denne oversikten er basert på utdrag av Norhus sin standardleveranse.
Råtomtpris er inkl. teknisk anlegg. Vann kloakk fiber og strøm inkl. lagt frem til tomt.

Grunn- og betongarbeid kommer i tillegg.
Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.

til toppen