Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

SOLGT! Ose - Enebolig Villa Holmen på flott tomt sentralt i Ørsta

ELIHOLEN 13, 6150 Ørsta

Pris
4 683 000 kr

Totalpris

 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

Størrelse

Antall etasjer

2

Eieform

Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Ingen gjenboere
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Turterreng
Bustadane får ei fin plassering i Eliholen, med kort veg til sentrum. Tomta har eit eksisterande hus idag, som vert rive når boligen skal førast opp. Det er kort avstand til barnehage, samt matbutikk.
Våre kunder forteller oss at god planløsning, godt utnyttet areal og flotte eksteriørdetajer gjør dette huset til en tidløs vinner. Huset er tilpasset skrå tomt og har et bruksareal inne på 168 kvadratmeter. Inngangen til boligen er via underetasjeplanet, som består av hall, stue med ildsted, to soverom, et romslig bad/vaskerom, separat dusj/wc og sportsbod. Allrommet på hovedplanet er familiens naturlige samlingspunkt og rommer kjøkken og stue i en delvis åpen løsning. Kjøkkenet har svært god skap- og benkeplass og plass til spisestue. Stuen har ildsted, er lys og luftig med mange vinduer og utgang til terrasse. Hovedplanet har også en soveromsavdeling, bestående av soverom, bod og bad.  Villa Holmen er staselig og praktisk på én og samme tid – velkommen hjem!

Ta kontakt for å få tilsendt prospekt på dette huset.
Tomt er ikke inkl. i denne prisen, ta kontakt for valg av tomt og byggested.
Eliholen 13 selges for kr. 1 700 000,- pluss riving. (Riving er estimert til ca kr. 150 000- 200 000 dersom en ikke ønsker eller kan stå for dette selv)
Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører fra Bygg1, type Stil1. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vinduer
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra H-Vindu Bauge. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger/himling
Gips i himlinger og på veggene i alle tørre rom. Panelplater kan leveres (hvitmalte) som tilvalg.

Gulv
Gulv inngår ikke i Norhus sin standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Taklist levers i utførelsen 21 x45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapp
Trapperingen/Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.
Kjøkken
HTH leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Etter nærmere avtale om verdikort.

Bad
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod/vaskerom
Bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og skyllekar med ettgreps blandebatteri.
Elektrisitet:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon/tv/bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.
Grunn og betongarbeid er ikke inkl. i prisen, ta kontakt for mer informasjon om dette.
Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.

til toppen