Enkelt - En av de raskest voksende huskjedene i Norge | Norhus

GJERTNESET - Sydvestvent tomt med fin beliggenhet (H12)

Gjertnesvegen, 6099 Fosnavåg

Pris
1 180 000 kr
Omkostninger
29 500 kr
Totalpris
1 209 500 kr
Tomteareal
750 m² (eiet)

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Bredbåndstilknytning
  • Ingen gjenboere
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Turterreng

Adkomst

Dette tomteområdet ligger ca. 5 minutter unna Fosnavåg. Via riksvei 654 og Mjølstadnesvegen, flott vei for både å kjøre sykle og gå. Fortau langs vei.


Beliggenhet

Flott plassering ved Gjertnesmarka, med kort veg til Bergsøy og Fosnavåg. Det er fin avstand til fleire barnehagar samt Bergsøy skule, Ytre Herøy ungdumsskule og Herøy videregåande skule.

Denne eneboligtomten ligger fint til på feltet og har fin utsikt. Det er sydvestvendt og et veldig lite trafikkert område.

Tomten har et areal på ca. 750 kvm.
Det er god plass til garasje og oppstillingsplass på tomten.

I forbindelse med opparbeiding av vei vann og kloakk vil det bli utført sprengningsarbeid for massebalanse i tomteområdet. Det betyr at det er noe rimeligere for boligbygger når en skal til med grunnarbeid. 

Adkomst: Avkjøring fra Fv17 eller Mjølstadnesveien i rundkjøring mot Hjertnes. Tomta ligger til høgre i enden av veien etter avkjøringen.

Pris for tomt er satt til kr. 1.180.000,-  

Se bilder for flere flotte Norhus som du kan bygge deg her! 

Beskaffenhet

Tomtemål er ikke helt nøyaktig, kommer oppdatering.


OM NORHUS

Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle våre katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av vårt arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk. All vår produktutvikling av moderne og fremtidens bolig skjer i nært samarbeid med Boda bolig og Boda Boligdesign. Arkitektene fra Vårdal Arkitekter, ProEss og Flexibo leverer det ypperste av design til begge våre kjedekonsept.

Norhus har tidligere hatt et samarbeid med Boligpartner og Byggsystem.

For å kunne levere den høyeste kvalitet til en konkurransedyktig pris, ønsker Norhus ha tilgang til de beste leverandørene. I 2020 ble det derfor etablert ett omfattende samarbeid med Mestergruppen, som er Norges største leverandør av boliger. 

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG-varehusene med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus, Hellvikhus, Saltdalshus, Saltdalshytta og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. Vi gleder oss til å møte fremtidens boligbyggere med disse forutsetninger.

til toppen