Villa Holmen: En tidløs klassiker

Villa Holmen: En tidløs klassiker

Våre kunder forteller oss at god planløsning, godt utnyttet areal og flotte eksteriørdetaljer gjør Villa Holmen-modellen til en tidløs vinner.

Villa Holmen bygges i Ålesund
Knappe 10 minutter øst for Ålesund sentrum ligger “Villa Holmen”. Vi i Norhus har sammen med kunden tilpasset husmodellen etter kundens ønsker og behov. 

Originalt er modellen tegnet for skrå tomt, men vår arkitekt og boligkonsulent tegnet om boligen til den flate tomten. Flere innvendige rom er omorganisert og arkitekten tegnet også inn en stor veranda mot syd-vest med tilkomst direkte fra stue og kjøkken.

Våre kunder forteller oss at god planløsning, godt utnyttet areal og flotte eksteriørdetaljer gjør Villa Holmen-modellen til en tidløs vinner. Kombinasjon av det karakteristiske eksteriøret og god planløsning gjør huset til en familiedrøm for mange. 

Selv om den originaltegnede modellen av “Villa Holmen” har smarte løsninger, har vi i Norhus bygget veldig mange unike varianter av dette flotte huset. I noen tilfeller er det kun justeringer på planløsning som ønskes, andre ganger har kunden behov for større tilpasninger.

Husmodellen: Villa Holmen
Modellen har originalt et bruksareal på 168 kvadratmeter. Inngangen til boligen er via underetasjeplanet, som består av hall, stue med ildsted, to soverom, et romslig bad/vaskerom, separat dusj/wc og sportsbod. 

Allrommet på hovedplanet er familiens naturlige samlingspunkt og rommer kjøkken og stue i en delvis åpen løsning. Kjøkkenet har svært god skap- og benkeplass og plass til spisestue.  Stuen har ildsted, er lys og luftig med mange vinduer og utgang til terrasse. Det flotte buede vinduet i frontfasaden er integrert inn i kjøkkendelen for mer lysinnslipp og ekstra takhøyde. 

Hovedplanet har også en soveromsavdeling, bestående av soverom, bod og bad. Villa Holmen er staselig og praktisk på én og samme tid.

Egeninnsats
Nøyaktig hvor mye tid du som kunde vil bruke til egeninnsats i din nye bolig er helt opp til deg. Ofte vil førstegangsetablerende gjøre noe av jobben selv for å minske utgiftene til håndverkere. 

Er du litt handy og har tid, kan det være både besparende og også veldig lærerikt å bidra med egen arbeidskraft. Kunder legger noen ganger parkett, fliser på tørre rom, sparkler og maler selv.

Kunden av denne boligen har selv valgt ut parkett, fliser, kjøkkeninnredning og trapper i tett dialog med vår byggeleder. Vi monterer for kunde det som de selv ikke vil ta som egeninnsats.

Dine ønsker kommer først 
Når vi i Norhus bygger bolig for deg, vil vi gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd med de løsningene som er smarte for akkurat deg og ditt liv.

Vi ønsker å oppfylle dine behov for boligen - og i samråd med oss kan du selv bestemme hvordan du ønsker det - både inne og ute. 

Alle våre hus kan tilpasses og katalogmodellene er ment som et utgangspunkt basert på vår kunnskap og erfaring. Boligtegninger og endringer er et samspill mellom deg, våre arkitekter og boligkonsulenter. Ønsker du en bolig med utleiemulighet eller et kontor? Trenger du et ekstra soverom eller kanskje et praktisk walk in-closet?

Vi bistår deg i planlegging og utforming - og lytter til dine ønsker!

Velkommen hjem!