Velkommen inn i Villa Rosendahl

Velkommen inn i Villa Rosendahl

Med nydelige stemningsbilder på Instagram inviterer Janne Nordby Leivestad deg med på innsiden av drømmehuset Villa Rosendahl.

Se de flotte bildene! Det koselige kjøkkenet og den flotte spisestua. Det er ingen tvil om at Janne Nordby Leivestad (45) har blikk for både interiør og gode bilder. Via Instagram har hun delt minner fra både byggeprosessen og nå det gode livet i ny villa fra Norhus.

En drømmevilla

Villa Rosendahl er en stilsikker og staselig enebolig med et bruksareal på nesten 300 kvadratmeter. Den byr på mange muligheter for hele familien. Fra hovedinngangen  ønskes du velkommen inn i en herskapelig hall med åpen himling og to separate trappeløp som leder opp til andre etasje. Rett og slett imponerende flott.

Det var nok også nettopp den nydelige hallen som fanget oppmerksomheten til Janne og hennes familie da de startet jakten på sitt drømmehus.

-Jeg synes hallen er veldig fin med den gode takhøyden. I jula hadde vi et fire meter høyt juletre her -det var flott, forteller hun.

En god byggeprosess

Nå er det snart fem måneder siden familien flyttet inn i sin Villa Rosendahl på Nedre Steinsåsen i Hole kommune. Her nyter de livet med flott utsikt fra store vinduer mot vakre Steinsfjorden som kun ligger et kort steinkast unna. Selve byggeprosessen tok under 10 måneder.  

-Alt har gått utrolig greit. Vi har fått så god service hele veien samt mange gode tips og råd fra Norhus sitt kontor på Ringerike. I tillegg har snekkerne vært veldig dyktige. De har vi hatt tett dialog med hele veien, forteller Janne.

Hun kan berolige alle som tenker at det å bygge hus byr på stress og bekymringer.

-Vi fikk tidlig en ryddig oversikt over alle kostnadene, så her ble det ingen økonomiske overraskelser, forteller hun.

Alle boliger kan tilpasses

Alle husene til Norhus kan tilpasses slik at de passer perfekt til kundenes ønsker og behov. Janne og  hennes familie gjorde også sine justeringer på plantegningene for Villa Rosendahl.

-Vi har behov for flere soverom og løste dette ved å endre planløsningen i andre etasje slik at vi fikk til sammen fem soverommene der. Videre valgte vi vekk døren som var tegnet inn mellom kjøkken og vaskerom. Vi har også satt inn bredere dobbeltdører fra spisestuen til hallen, forteller hun.

Det er ingen tvil om at Janne har funnet sitt drømmehus i Villa Rosendahl. Drømmer du også om å bygge nytt hus? Ta kontakt med oss i Norhus, så kan vi hjelpe deg med å gjøre drømmer til virkelighet.