Solid boligbygger gjennom 20 år

Solid boligbygger gjennom 20 år

Siden oppstarten i 1996 har vi realisert mange spennende boligdrømmer i Norge. Nå gleder vi oss til fortsettelsen med det samme viktige hovedmålet som alltid - fornøyde kunder!

Vi er stolte av å kunne se tilbake på 20 flotte år som boligleverandør i Norge. I løpet av disse årene har vi bygget nær 2 500 hus og moderne leiligheter i flermannsboliger for mange flotte kunder rundt omkring i landet. Vi har hatt store og små prosjekter, unge og godt voksne kunder. Noen har investert i sitt aller første hus, andre har kjøpt seg en moderne og lettstelt leilighet for de gode pensjonistdagene. Uansett hvem kjøperne er, har vi i Norhus alltid satt kvalitet, konkurranseevne og personlig kundeservice høyest. For det aller viktigste for oss er fornøyde kunder!

Vokser seg sterk

- Veien frem til i dag har vært preget av å bygge Norhus stein for stein. Vi har hatt fokus på å bygge opp sterke og solide forhandlere som vet hva det betyr å ta ansvar for kundene våre. Dette har vi lykkes med og vi har et svært godt kompetansemiljø i Norhus, forteller Einar Holsvik stolt.

Norhus har som mål å fortsette denne gode utviklingen.

- Vi ønsker ikke å gå til målet på kort tid, men forsetter å bygge oss større stein for stein. Målet er å bli en av de største boligbyggerne i Norge på sikt. Derfor satser vi videre og etablerer hvert eneste år nye forhandlere flere steder i landet, forteller Holsvik videre. 

Følger kunden fra A til Å

Å bygge nytt hus er en stor investering for de fleste av oss. I Norhus er vi opptatt av å skape en trygg byggeprosess og følger kundene våre fra A til Å gjennom hele prosessen.

- Våre selgere setter seg alltid ned med kundene for å snakke om deres ønsker for det nye huset. Her avdekkes behovene og vi ser på hvordan huset kan tilpasses slik kunden ønsker det. Deretter utarbeider sivilarkitekter skisser. Når vi er i mål, sendes skissene videre til vårt erfarent arkitektteam som tegner huset helt ferdig, forteller Holsvik.

God planlegging bidrar til at alle parter har gjennomgående kjennskap til huset, noe som sikrer en trygg og god byggeprosess.

- Når huset er så godt planlagt på forhånd, går byggeprosessen smertefritt. Skulle det likevel oppstå noen utfordringer underveis, løser vi dem alltid, forsikrer Holsvik.