Hyttedrøm i oppfyllelse

Hyttedrøm i oppfyllelse

De gode minnene skapes på hytta. Der nytes skjønne omgivelser med naturen rett utenfor døra. For tiden jobber vi i Norhus med et spennende prosjekt i Hovdebygda, i Ørsta, hvor vi setter opp hyttemodellen “Hytte 2” for en kunde. Her har vi levert en tidsriktig hyttemodell på kundens fantastisk flotte tomt.

Norhus leverer kvalitetshytter med smarte og gjennomtenkte løsninger. Denne hyttemodellen er nett og romslig med mønt himling i stua. Vi har fokusert på de store vindusflatene og her kan du kjenne deg i ett med naturen utenfor. 

Med den overbygde uteplassen kan du nyte utsikten uansett vær. Vi velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid slik at vi kan garantere at hyttene blir bygd med gjennomgående høy kvalitet.

Samlingspunktet i hytta
Norhus legger til rette for at dere får nyte opplevelser sammen og med åpen løsning fra kjøkken til stue gir det en stor sosial sone i hytta. I det romslige kjøkkenet er god plass til et stort spisebord og også plass til en kjøkkenøy hvor familien kan samles til måltidene.

På hovedsoverommet gir et smart integrert garderobeskap god plass i resten av rommet. På det store badet er det lagt opp til en romslig dusj. I entrèen har du direkte tilgang til bod, bad og hems.


Originale spesifikasjoner:
BRA: 81 kvm
BYA: 94 kvm
Hemsareal: 7,5 kvm (Hems kan utvides)
Største Lengde x Bredde: 12,4 x 7,9 m
Mønehøyde: 5 m
Soverom: 2-3
Bad/toalett: 1
Bod/vaskerom: 2

På utkikk etter drømmehytta?
Alle våre hyttemodeller kan skreddersys etter dine ønsker og behov slik at du får akkurat den hytta du vil ha.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller for tomtebefaring.