Holth Bygg & Anlegg til Norhus

Holth Bygg & Anlegg til Norhus

09 mai, 2019

Holth Bygg & Anlegg blir Norhus-forhandler og Norhus får dermed styrket sin tilstedeværelse på østlandet.

Den Fredrikstad-baserte bedriften eies av daglig leder Viggo Holth og Lars Fredrik Pettersen gjennom aksjeselskapet PH Utvikling.

Holth Bygg & Anlegg har 11 ansatte fordelt på betong, tømring og administrasjon. De er en sentralt godkjent entreprenør i tømre- og betongfaget, og har et svært høyt fokus på å levere kvalitet til sine kunder.

Jevn vekst og felles verdier

Bedriften har hatt en jevn vekst siden oppstarten, og omsatte i 2018 for ca. 21 million kroner. Det som startet som et enkeltmannsforetak i 2009, ble i 2011 omgjort til aksjeselskap, før bedriften gjennomgikk en strukturendring i 2018. Bedriften startet med boligbygging i 2015 og har i hovedsak levert eneboliger og flermannsboliger, både i egen regi og på oppdrag for kunder.

“Med Holth Bygg & Anlegg får vi en aktør som legger mye stolthet i sitt arbeid med å bygge menneskers hjem. Med et høyt fokus på trivsel på arbeidsplassen som en viktig suksessfaktor, er dette en aktør vi er svært stolt av å få med på laget. Sammen, og med våre felles verdier om kvalitet og kundetilfredshet, skal vi videreutvikle kundegrunnlaget for Holth Bygg & Anlegg og Norhus-kjeden. Dette ser vi frem til. Vi ønsker Holth Bygg & Anlegg varmt velkommen og gleder oss til fortsettelsen”, sier Dagfinn Helsem, kjededirektør i Norhus.

Bytte av samarbeidspartner

Ved overgangen til Norhus avslutter dermed Holth Bygg & Anlegg samarbeidet med BoligPartner. 

Hus- og hytteleverandøren Norhus er en trygg og solid boligbygger som har levert høy kvalitet til sine kunder siden etablering i 1996. I dag består Norhus-nettverket av flere salgskontor, med hovedkontor i Hovdebygda i Ørsta.