Grønn satsing fra Norhus

Grønn satsing fra Norhus

21 mai, 2019

Miljøfokus, enklere fremkomst og helsemessige gevinster gjør at salget av elsykler stadig øker i Norge. Norhus hiver seg på bølgen og sponser et helt boligfelt med 6 splitter nye elsykler.

Det nærmer seg fellesvisning av de nye boligene i Lerstadbakken, hvor totalt 24 enheter skal bygges. Boligene ligger i et rolig, men sentralt område, med kort avstand til busstopp, butikk og fine turstier. Feltet ligger spesielt nydelig til med tanke på kveldssola.

“Vi i Norhus ønsker å gi noe helt spesielt til boligkjøperne. Kall det en slags innflytningsgave. Derfor har vi gått til innkjøp av seks splitter nye elsykler som vil være fritt tilgjengelige for huskundene på vårt nye felt i Lerstadbakken”, sier salgssjef Odd Erik Hovden.

I takt med tankegangen om grønt skifte, og det økede fokuset for «sykkelbyen» blir det plassert ut sykkelstasjon på feltet. Der vil det stå 6 stk. topp moderne DBS-sykler som følger med til odel og eie for det nye byggefeltet. 

Med dette ønsker vi i Norhus å gjøre det enklere for beboerne å velge bort bil. 

"Boligfeltet ligger i sykkelavstand til både Moa og bysentrum, og vi håper at dette initiativet vil bidra til at flere lar bilen stå litt oftere", avslutter Odd Erik Hovden.

Det nye boligfeltet i Lerstadbakken. Illustrasjon: Norhus AS

Til å levere de flotte elsyklene har Norhus inngått et samarbeid med den lokale og tradisjonsrike sykkelleverandøren Peder Øie AS, som holder til i Spjelkavika. 

Fellesvisningen for boligene vil være 25. mai 2019, og Norhus ønsker hjertelig velkommen til alle interesserte!