Synkron 2-3

Synkron

Synkron 2-3

Tomannsbolig

Norhus – kortreiste boliger av høy kvalitet 

Det er viktig for oss å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre boliger blir så ”kortreiste” som mulig, noe som gjenspeiles i vår leveransebeskrivelse. 


Leveransebeskrivelse for Norhus Prosjektboliger 

Innvendige overflater  

Dører  
I prosjektboliger leveres innerdøren ”Sletten” fra Bygg 1. 

Vinduer 
Til våre prosjektboliger leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Bauge Trevare. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.  

Vegger/himling 
Til prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvitmalt 3-bords faspanel på veggene alle tørre rom. Andre typer panelplater kan leveres hvitmalte som tilvalg.  

Gulv 
Gulv inngår ikke i Norhus sin standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske. 

Listverk 
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundetTaklist leveres i utførelsen 21x45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.  

Trapp 
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. prosjektboliger leveres det trapp i lakkert furu som standard. 

Kjøkken/Bad/Vaskerom 

Kjøkken  
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.  

Bad  
På bad leveres slett, hvit baderomspanel som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres. 

Bod/vaskerom 
I prosjektboliger leveres bod/vaskerom med hvitmalt 3-bords faspanel. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.  

Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming  

Elektrisitet
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. 

Telefon/tv/bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling. 

Ventilasjon 
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.  

Oppvarming 
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Norhus sin leveransebeskrivelse.  

Denne oversikten er basert på utdrag av Norhus sin standardleveranse. 

Meld interesse
Dette feltet er påkrevd
Skriv inn ønsket byggekommune